Ange nedan vad du vill sälja till oss - Vi kontaktar dig inom 24 timmar 

Märsta Dataservice handlar enbart med Apple-produkter. Vi köper bara in fungerande produkter.

När du säljer en Apple-produkt till Märsta Dataservice betalar vi ut pengarna till dig i samband med att vi hämtar upp produkten du säljer till oss. När produkten sedan kommer till oss kontrollerar vi produkten visuellt och genom diagnostik program för att säkerställa att produkten du sålt oss är skadefri.

Märsta Dataservice är registrerat enligt Lagen om handel med begagnade varor (1999:271) och följer utfärdade bestämmelser avseende yrkesmässig handel med begagnade varor, för information kring lagen och våra åtagande läs mer på https://lagen.nu/1999:271 eller kontakta Polisen.

Innan produkten säljs vidare;

Innan vi säljer vidare din produkt raderar teknikern din hårddisk och ominstallerar systemet vilket gör det mycket svårt att återskapa den information som fanns på datorn. Om man som kund trots detta känner oro för att personlig information skall hamna på villovägar går det bra att be oss om att makulera hårddisken när vi får in den. Detta måste meddelas i samband med att vi köper produkten så prisavdrag för tjänsten kan göras.