Datorreparationer

Vi reparerar datorer av alla märken, både stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukproblem. Vanligtvis tar reparationen endast 1-5 dagar. 

Vi erbjuder hjälp med att uppgradera datorer, till exempel grafikkort, hårddisk och RAM-minnen. Med vår långa erfarenhet och duktiga återförsäljare kan vi hitta kompatibla komponenter för att göra din dator snabbare. Med tanke på miljön ska man ge äldre datorer, och annan elektronik för den delen, en andra chans. Vi reparerar även gamla datorer för industribruk, som av någon anledning inte kan ersättas med modernare hårdvara.

Vi älskar det vi gör och anser att det inte finns problem som inte kan lösas!

* Obs! Märsta Dataservice ansvar ej för data/information på inlämnade datorer- och lagringsmedium, önskar du som kund säkerhetskopiering av hårddisk är detta en extra tjänst som beställs av dig och som genomförs om det är tekniskt möjligt. 

Märsta Dataservice utför datorreparationer på bärbara och stationära datorer i Sigtuna / Märsta med omnejd. Vi reparerar och lagar oftast Acer, HP, DELL, IBM, Thinkpad, Lenovo, Fujitsu Siemens, Toshiba, Compaq, Asus, Packard Bell, Samsung, MacBook.