Märsta Dataservice

Märsta Dataservice är ett familjeföretag som ägs och drivs av Andreas Pettersson. I företaget ingår även Entreprenad och Transport i ABC-län som en bifirma till Märsta Dataservice inriktad på transportbranschen och personaluthyrning.

Vi har 5 års erfarenhet inom IT-Support och tycker det ska vara enkelt att få IT-Support. Vi kommer därför hem till privatpersoner i Sigtuna och Märsta med omnejd för att felsöka utrustningen eller hämta upp den till vår verkstad. Vi kommer alltid överens om ett fastpris innan reparation så att inga obehagliga överraskningar uppstår för dig som kund. 

Märsta Dataservice är återförsäljare för Gandalf Distribution AB vilket borgar för ett stort utbud av datorer- och tillbehör samt snabba leveranser till bra priser. Märsta Dataservice samarbetar även med FS Data som är en av Sveriges äldsta, största och mest populära leverantörer av webbhotell, servertjänster, domännamn och e-post.

 


Kundreferenser

"Märsta Dataservice tillhandahåller onsite-service till flera av våra kunder. Märsta Dataservice sköter uppdragen mycket ansvarsfullt och alltid inom satta tidsramar".

Beate Passinger

Projektledare, Cegeka GmbH

"Datorn slutade fungera mitt under pågående bokföring. Jag ringde till Märsta Dataservice och de kom samma dag och fixade felet".

Kent Johansson

Företagsledare, Knivsta